Bereikbaarheid speelzaal NK 2017

Per auto, komend vanaf de A27, vanuit het zuiden: Volg bij knooppunt Rijnsweerd (knooppunt 30) de borden De Bilt. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Rijnsweerd en voeg in op de A28. Sla linksaf naar de Waterlinieweg. Zie verder hieronder bij (1).

Per auto, komend vanaf de A27, vanuit het noorden: Houd rechts aan bij het knooppunt Rijnsweerd (knooppunt 30) en volg de borden A28 richting Rijnsweerd/De Uithof/Amersfoort. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Rijnsweerd/A28 en voeg in op de A28. Sla linksaf op de Waterlinieweg. Zie verder hieronder bij (1).

Per auto, komend vanaf de A28: Rijd de A28 helemaal uit en volg daarbij de borden Centrum/Stadion/Lunetten/Galgenwaard. Aan het eind van de A28 sla je linksaf, je rijdt dan op de Waterlinieweg. Zie verder hieronder bij (1).

(1) Neem op de Waterlinieweg de afslag Centrum-West/Galgenwaard. Bij de stoplichten onderaan de afrit sla je rechtsaf. Je komt dan op de Stadionlaan, vervolgens de Rubenslaan. Na zo’n 500 meter sla je bij de stoplichten rechtsaf (vlak vóór de hoge studentenflat): Ina-Boudier Bakkerlaan. Het Utrechts Stedelijk Gymnasium vind je na 350 meter aan je linkerhand.

Informatie over parkeren vind je via Algemene Informatie > Parkeren of direct via deze link.

Met het openbaar vervoer: neem vanaf Utrecht CS, Bushalte CS Jaarbeurszijde, stadsbus 12 richting Uithof/UMC of bus 41 richting Stadion. Bus 12!! gaat het meest frequent. Stap uit bij bushalte Rubenslaan. Loop een stukje terug in de richting waaruit de bus kwam en steek rechts over bij de stoplichten. Je loopt dan in de Ina Boudier Bakkerlaan, aan je linkerhand zie je een sportschool en studentenhuisvesting. Het Utrechts Stedelijk Gymnasium vind je na 350 meter aan je linkerhand. Terug neem je bus 41 vanaf dezelfde halte, deze vertrekt om het kwartier. Alternatieven zijn bus 8 of bus 2, maar dan moet je iets verder lopen en ze gaan minder vaak. Zie onder voor de huidige tijden, kijk even op 9292.nl of u-ov.info voor de actuele vertrektijden van de bussen.